dimarts, 12 de març del 2013

Dalroc i el Casal de Silevir

El dibuix no és el meu fort, no sóc mestre en aquest tema, però faig allò que puc.

Aquest serà el primer capítol de les visualitzacions que, més o menys malament, faig jo dels protagonistes i de les localitzacions. No vull dir amb això que aquestes il·lustracions surtin també en el llibre, però sí que es podran veure en el bloc, com a mínim de moment, qui sap que ens amaga el futur...
 
 
El casal d'Iriha i família a Silevir



En aquest primer dibuix faig una aproximació de com podria ser el casal on viuen Iriha, Armac i Dalroc, en el començament del relat.
 
Tot l'imaginari de Groc és molt semblant a la nostra Terra, i les converses i diàlegs són molt comprensibles, per la simple raó que la majoria d'aquells qui parlen també han viscut o viuen a la Terra, i el seu lèxic és l'habitual de la gent del nostre planeta.



Dalroc, el príncep de la nit

El lèxic utilitzat en el cas de la Mareia no és exactament de la Terra, ja que en un principi ella és d'un altre indret en aquest moment vital, però qui sap si també ha viscut abans a la Terra i ara no ho recorda, o potser hi viurà en un futur, o en una altra realitat... mons paral·lels.
 
En el segon dibuix podem veure el somni de Dalroc muntant un cavall alat i com el Príncep de la Nit. Malgrat que ja veurem que no anava per aquí el Vell Xolnir amb les comparacions que fa. Però això ja ho anireu descobrint, a poc a poc.
 
 
Groc. Primera realitat 2117 any a la Terra